Rádi Vám pomůžeme:

+420 722 933 770

(9:00–15:00)

Menu

Outdoorové batohy Salewa

Produkty značky Salewa jsou příkladem německé kvality, preciznosti a dlouhodobé tradice v odvětví outdoorového vybavení. Sortiment zahrnuje především turistické a lezecké batohy nejrůznějších velikostí a barevných provedení, takže si mezi nimi snadno vybere i nejnáročnější zákazník. Pokud hledáte praktické, odolné a funkční zavazadlo do hor, pak jsou batohy Salewa tou správnou volbou.

Nedaří se nám najít produkty, které by odpovídaly zadaným parametrům.

Když v roce 1935 Josef Liebhart zakládal Salewu jako podnik zaměřený primárně na jezdecká sedla a jiné kožedělné výrobky, jen stěží mohl tušit, že se z jeho malé mnichovské firmy stane celosvětově známá outdoorová značka. 

V začátcích se výroba soustředila hlavně na batohy, fotbalové míče a brašny na motocykly, ale později se zaměřila i na horolezecké vybavení. Tyto produkty byly vyvíjeny v úzké spolupráci s horolezci a testovány přímo na expedicích, takže jejich kvalita byla prověřena ještě dříve, než se dostaly k samotným zákazníkům. S počátkem nového tisíciletí se firemní strategie zaměřila na výrobu odlehčených produktů, které se zároveň vyznačují vysokou odolností i ve ztížených klimatických podmínkách. Mimo to byl rozšířen sortiment o nabídku turistické sportovní obuvi

V současnosti se jedná o zavedenou značku s dlouholetou tradicí, která určitě není bezvýznamným hráčem v odvětví outdoorového vybavení. Výrobky Salewa se vyznačují kvalitním zpracováním a vysokou odolností a jistě naplní očekávání i nejnáročnějších zákazníků. Sortiment zahrnuje širokou škálu expedičních a lezeckých batohů, dále batohy vhodné do města či na kolo a v neposlední řadě i další turistické vybavení jako stany a spací pytle.