Rádi Vám pomůžeme:

+420 722 933 770

(9:00–15:00)

Menu

Tašky Built

Built je americká značka neoprenových pouzder a obalů. V naší nabídce najdete nákupní tašky, obaly na láhve či tašky na jídlo. Novinkou jsou také neoprénové kuchyňské rukavice a potřeby pro maminky. Všechny výrobky se vyznačují kvalitou, moderním designem, nápaditými tvary a stylovými vzory. Měkký vnitřní materiál chrání obsah před poškrábáním a nárazy, vnější silný a voděodolný neopren chrání před nepřízní počasí. Buďte moderní a styloví s pouzdry a obaly Built!

Nedaří se nám najít produkty, které by odpovídaly zadaným parametrům.

Tato newyorská společnost navrhuje neoprenové obalypouzdra a tašky. Zakladateli značky Built jsou přátelé Aaron Lown, John Roscoe Swartz a Carter Weiss, kteří díky své vášni pro jídlo a pití v roce 2002 vytvořili funkční a cenově dostupnou tašku na víno. Oficiálně se značka Built zrodila o rok později, kdy zakladatelé přišli s nápadem použít jako hlavní materiál neopren. Aaron a John k materiálu přidali ještě nádherné barvy a grafické vzory. Hlavním mottem společnosti je „zpříjemnit každodenní život“.

Prvními velice úspěšnými produkty byly tašky na víno One a Two Bottle Tote. V roce 2006 se Built stala první značkou na světě, která neopren použila na pouzdro pro notebook. V současné době tým designérů značky Built vytváří další a další nové produkty, které spojují design, funkci a zábavu dohromady. 

Oficiální stránky výrobce: www.builtny.com